Adauga o reteta

TORT DE INGHETATA

Mod de preparare

Este format din 3 straturi. Ptr. 1 strat intr-un castron se freaca 3 galbenusuri cu 3 linguri de zahar 1 lingura cacao se adauga 2oo gr. smantana sau frisca si cele 3 albusuri batute spuma cu 3 linguri de zahar. Se pune la congelator 1 ora Pentru al 2 strat se freaca 3 galbenusuri cu 3 linguri de zahar 1 lamaie stoarsa se adauga 2oo gr smantana sau frisca si spuma de la cele 3 albusuri batute spuma cu 3 linguri de zahar . Aceasta se pune peste 1 strat care a stat in congelaror se mai pune 1 ora la congelator. Se face al 3 strat de inghetata din 3 galbenusuri frecate cu 3 linguri zahar 1 lingura ness se adauga 2oo gr. smantana sau frisca si spuma de la 3 oua adaugandu-se 3 linguri de zahar. Acest strat se pune peste cele 2 straturi care au fost la congelator astfel avem o torta de inghetata de 3 feluri. In loc de cacao sau lamaie se poate pune 1 cana de fructe zdrobite. Pofta buna! 

(trimisa de decasept)