Aperitiv - Aspic - Bauturi - Conserve din fructe - Conserve din legume - Creme - Friptura - Galuste - Mincare cu carne - Mincare din organe - Mincaruri cu oua - Prajituri - Preparate din carne tocata - Preparate din legume - Preparate din peste - Preparate din vinat - Sosuri - Supe

Adauga o reteta

Cartofi francezi

Ingrediente

carne de vaca (taiata felii), ceapa (taiata felii), cartofi (taiati in bucati nu prea groase), branza topita, maioneza, sare (dupa gust)

Mod de preparare

Intr-o tigaie incinsa cu ulei se aranjeaza un strat nu prea gros de carne (se acopera doar fundul tigaii), deasupra se asaza un strat subtire de ceapa, la fel se procedeaza si cu cartofii, care vor fi si ei īnveliti cu un strat deceapa. Peste aceasta combinatie de cartofi, carne si ceapa se presara branza,apoi se unge totul cu maioneza. Fiecare strat se sareaza dupa gust.