![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|
economic |
cafenea | bucatarie | haios | Geluri magnetic |
Acorda-ti o sansa. Locuri de munca in strainatate!!!
Un sut in fund... un cap in usa... un click aici
Loc de dat cu ... click-ul Un bucatar adevarat apare pe net. Ei te ajuta sa te promovezi!!
|
Ingrediente 125 gr. margarina, 175 gr. zahar pudra, 280 gr. faina, un ou, un virf de cutit de bicarbonat, 4 linguri lapte, ciocolata amaruie (sau cacao), un virf de cutit de sare, otet
Mod de preparare Se freaca margarina cu zaharul.Cind compozitia devine spumoasa, se adauga oul intreg, sarea, bicarbonatul dizolvat in citeva picaturi de otet, laptele si ciocolata topita intii pe aburi sau cacaua amestecata cu citeva lingurite de lapte clocotit, atit cit sa se obtina o pasta groasa. Faina se adauga la sfirsit. Se framinta coca si se da la rece pina cind se intareste. Se intinde o foaie subtire de 6-7 mm, pe planseta presarata cu faina si se taie cu diverse forme. Resturile de aluat se aduna, se intind din nou si se taie la fel. Se aseaza pe o tava presarata cu faina si se coc la foc potrivit 10-15 minute. Se dau calzi prin zahar vanilat.
|
---|