home

Economic la IBIS MEDIA Cafenea la IBIS MEDIA Haios la IBIS MEDIA

economic

cafenea bucatarie haios Faina neagra pret

Adauga o reteta

Budinca cu dulceata si sos caramel

Acorda-ti o sansa. Locuri de munca in strainatate!!!

 

Un sut in fund... un cap in usa... un click aici

Loc de dat cu ... click-ul

AdlandPro World's Classifieds

Un bucatar adevarat apare pe net. Ei te ajuta sa te promovezi!!

 

Ingrediente

½ l lapte, 100 gr. gris, 3-4 linguri zahar, 50 gr. unt, 3 oua, 2 linguri sirop din dulceata de visine, trandafiri sau zmeura, 1 lingura cacao sau sos caramel

Mod de preparare

Se pune laptele la fiert si cind da in clocot se toarna grisul, in ploaie. Se adauga untul si se lasa sa fiarba. Cind este gata, se ia vasul de pe foc, se lasa sa se raceasca putin dupa care se incorporeaza galbenusurile unul cite unul. La sfirsit se adauga albusurile batute spuma. Se imparte compozitia in 3 parti egale: o parte se coloreaza cu siropul de dulceata de trandafiri (visine sau zmeura) si se pune intr-o cratita unsa bine cu unt, deasupra se pune a doua pasta necolorata, iar deasupra ultima treime colorata cu cacao sau sos caramel (preparat din doua linguri zahar ars stins cu putina apa). Se da la cuptor pentru cca 20-25 minute, apoi se rastoarna pe o farfurie intinsa. Se serveste cu sos caramel sau sos de ciocolata

Aperitiv
Aspic
Bauturi
Conserve din fructe
Conserve din legume
Creme
Friptura
Galuste
Mincare cu carne
Mincare din organe
Mincaruri cu oua
Prajituri
Preparate din carne tocata
Preparate din legume
Preparate din peste
Preparate din vinat
Sosuri
Supe