![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|
economic |
cafenea | bucatarie | haios | Preturi vibratoare |
Acorda-ti o sansa. Locuri de munca in strainatate!!!
Un sut in fund... un cap in usa... un click aici
Loc de dat cu ... click-ul Un bucatar adevarat apare pe net. Ei te ajuta sa te promovezi!!
|
Ingrediente ¾ ceasca orez , 3 cesti lapte, 2 linguri stafide, 2 oua, ½ ceasca miere, ¼ lingurita sare, ½ ceasca suc de portocale, 1 lingura de coaja de portocale rasa
Mod de preparare Se amesteca orezul, laptele si stafidele intr-o cratita mai mica. Se asaza acoperita intr-una mai mare plina cu apa fierbinte si se fierbe in bain-marie timp de ¾ ora pina cind orezul s-a fiert. Se amesteca de citeva ori in timpul fierberii. Se bat usor ouale, se adauga mierea, sarea, sucul de portocale si coaja de portocale. Toate acestea se toarna peste orezul fierbinte, amestecind cu o lingura de lemn. Se mai fierb amestecind, timp de 5 minute,fara capac. Se lasa sa se raceasca inainte de a servi.
|
---|