home

Economic la IBIS MEDIA Cafenea la IBIS MEDIA Haios la IBIS MEDIA

economic

cafenea bucatarie haios Ulei argan proprietati

Adauga o reteta

Cupola de portocale

Acorda-ti o sansa. Locuri de munca in strainatate!!!

 

Un sut in fund... un cap in usa... un click aici

Loc de dat cu ... click-ul

AdlandPro World's Classifieds

Un bucatar adevarat apare pe net. Ei te ajuta sa te promovezi!!

 

Ingrediente

Blat: 6 oua, 180 g zahar, un zahar vanilat, 120 g faina, 80 g amidon. Umplutura: 2 portocale, 2 plicuri zahar vanilat, 250 ml lapte, 10 g gelatina, 4 galbenuse, 100 g zahar, 250 ml frisca. In plus: 5 linguri gem de portocale, 2 plicuri glazura de gelatina, 2 linguri zahar, 250 ml suc de portocale.

Mod de preparare

Galbenusele se bat cu 90 g zahar si zahar vanilat. Se inglobeaza albusul batut cu 90g zahar. Faina si amidonul se amesteca cu praful de copt, se toarna deasupra si se amesteca.se tapeteaza cu hirtie 2 tavi. Se repartizeaza aluatul si se coace 10-12 min la 220 grade. Foile se rastoarna pe 2 prosoape de bucatarie cu zahar, se desprinde hartia. o foaie se unge cu gem si se ruleaza. Portocalele se taie cuburi si se pastreaza sucul. Laptele se da in fiert cu zaharul vanilat. Galbenusele se bat in baie de aburi cu zaharul. Se inglobeaza laptele si gelatina dizolvata. Se aseaza in apa rece castronul si se amesteca pina ce crema se raceste. Se inglobeaza in crema frisca batuta, portocalele bucatele si sucul de portocale. Se imbraca un castron cu folie. Rulada cu gem e taie felii de 1 cm grosime. Se tapeteaza forma cu felii de rulada. Se aseaza 1/3 din crema. Din a doua foaie se decupeaza 2 cercuri, unul de marimea castronului si altul ceva mai mic. Se aseaza blatul mic, restul de crema si al doilea cerc. Se da la rece 3 ore. Se rastoarna si se desprinde folia. Se pregateste glazura din praf, zahar si suc si se orneaza tortul.

Aperitiv
Aspic
Bauturi
Conserve din fructe
Conserve din legume
Creme
Friptura
Galuste
Mincare cu carne
Mincare din organe
Mincaruri cu oua
Prajituri
Preparate din carne tocata
Preparate din legume
Preparate din peste
Preparate din vinat
Sosuri
Supe