![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|
economic |
cafenea | bucatarie | haios | Pentru intarzierea ejacularii |
Acorda-ti o sansa. Locuri de munca in strainatate!!!
Un sut in fund... un cap in usa... un click aici
Loc de dat cu ... click-ul Un bucatar adevarat apare pe net. Ei te ajuta sa te promovezi!!
|
Ingrediente 120 gr unt, 220 gr zahar pudra, 1 albus, 250 gr alune prajite si macinate, 4 linguri faina, vanilie, unt si faina pentru forma; CREMA: 100g ciocolata sau 2 linguri cacao, 1 lingura zahar, 2 linguri apa, 1 lingurita rom
Mod de preparare Se amesteca bine zaharul cu untul, se adauga albusul, frecind totul spuma. Se pune vanilia, alunele si faina, se amesteca bine si se toarna compozitia intr-o tava de copt unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a racit, foaia obtinuta se unge cu crema fierbinte. Se taie in patrate mici. Pentru crema se fierbe ciocolata cu zaharul si apa, se adauga romul si se amesteca.
|
---|