home

Economic la IBIS MEDIA Cafenea la IBIS MEDIA Haios la IBIS MEDIA

economic

cafenea bucatarie haios Ulei de par

Adauga o reteta

Gogosi cu crema (chox-uri)

Acorda-ti o sansa. Locuri de munca in strainatate!!!

 

Un sut in fund... un cap in usa... un click aici

Loc de dat cu ... click-ul

AdlandPro World's Classifieds

Un bucatar adevarat apare pe net. Ei te ajuta sa te promovezi!!

 

Ingrediente

250 g faina, 100 g unt, ¼ l apa, 4-5 oua, sare Crema de vanilie: 1 litru lapte, 4-6 oua, 250-300 g zahar, 150 g faina (sau 9-10 linguri rase de faina), 1 baton vanilie, 1 lingurita unt

Mod de preparare

Se pune untul si sarea in apa, se pun la foc si se lasa pina incepe sa clocoteasca. Se adauga faina toata odata, amestecindu-se bine sa nu se faca cocoloase. Se lasa sa se raceasca, se adauga ouale unul cite unul si se amesteca. Se toarna cu cornetul sau cu lingurita bucati rotunde, in forma de melc, in tava neunsa. Se coc la foc potrivit ca sa creasca bine. Coapte, se scot, se lasa sa se raceasca si se umple cu crema de vanilie sau de ciocolata, facindu-li-se o gaura in fund. Crema de vanilie se pregateste astfel: se amesteca galbenusurile, zaharul si faina la care se adauga putin cite putin lapte clocotit, amestecindu-se bine. Se fierbe la foc iute, pina ce se ingroasa bine, amestecindu-se cu telul ca sa nu se prinda. Cind crema este aproape gata se adauga batonul de vanilie, albusurile batute spuma si untul.

Aperitiv
Aspic
Bauturi
Conserve din fructe
Conserve din legume
Creme
Friptura
Galuste
Mincare cu carne
Mincare din organe
Mincaruri cu oua
Prajituri
Preparate din carne tocata
Preparate din legume
Preparate din peste
Preparate din vinat
Sosuri
Supe