![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|
economic |
cafenea | bucatarie | haios | Ulei esential de arnica |
Acorda-ti o sansa. Locuri de munca in strainatate!!!
Un sut in fund... un cap in usa... un click aici
Loc de dat cu ... click-ul Un bucatar adevarat apare pe net. Ei te ajuta sa te promovezi!!
|
Ingrediente 250 g faina, 100 g unt, ¼ l apa, 4-5 oua, sare Crema de vanilie: 1 litru lapte, 4-6 oua, 250-300 g zahar, 150 g faina (sau 9-10 linguri rase de faina), 1 baton vanilie, 1 lingurita unt
Mod de preparare Se pune untul si sarea in apa, se pun la foc si se lasa pina incepe sa clocoteasca. Se adauga faina toata odata, amestecindu-se bine sa nu se faca cocoloase. Se lasa sa se raceasca, se adauga ouale unul cite unul si se amesteca. Se toarna cu cornetul sau cu lingurita bucati rotunde, in forma de melc, in tava neunsa. Se coc la foc potrivit ca sa creasca bine. Coapte, se scot, se lasa sa se raceasca si se umple cu crema de vanilie sau de ciocolata, facindu-li-se o gaura in fund. Crema de vanilie se pregateste astfel: se amesteca galbenusurile, zaharul si faina la care se adauga putin cite putin lapte clocotit, amestecindu-se bine. Se fierbe la foc iute, pina ce se ingroasa bine, amestecindu-se cu telul ca sa nu se prinda. Cind crema este aproape gata se adauga batonul de vanilie, albusurile batute spuma si untul.
|
---|