![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|
economic |
cafenea | bucatarie | haios | Ulei esential de scortisoara |
Acorda-ti o sansa. Locuri de munca in strainatate!!!
Un sut in fund... un cap in usa... un click aici
Loc de dat cu ... click-ul Un bucatar adevarat apare pe net. Ei te ajuta sa te promovezi!!
|
Ingrediente 500 gr. cartofi fierti, sare, 1 ou, 1 lingura zahar, 1 lingura ulei, 20 gr. drojdie, 1 lingura lapte, cca. 250 gr. faina, ulei pentru prajit, 2 pliculete zahar vanilat
Mod de preparare Se fierb cartofii cu o zi inainte, in coaja, se curata si se trec prin masina de tocat. Se framinta bine cu sarea, oul, uleiul, zaharul vanilat si faina. Se dizolva drojdia in laptele indulcit, se amesteca cu o lingura de faina si se lasa sa creasca, se amesteca cu aluatul de cartofi, se framinta, se face o coca potrivit de tare si se lasa sa creasca o ora. Se intinde pe masa de aluat unsa cu ulei (cu sucitorul uns cu ulei) o foaie groasa de un deget. Se taie forme rotunde cu paharul, se prajeste in mult ulei incins bine. Se rumenesc pe ambele parti. Se scurg de ulei pe o sita si se presara cu zahar vanilat. Se servesc imediat.
|
---|