![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|
economic |
cafenea | bucatarie | haios | Ulei de argan pentru ten |
Acorda-ti o sansa. Locuri de munca in strainatate!!!
Un sut in fund... un cap in usa... un click aici
Loc de dat cu ... click-ul Un bucatar adevarat apare pe net. Ei te ajuta sa te promovezi!!
|
Ingrediente ¼ kg foi de placinta, 350 gr nuci, 250 gr ulei, ½ kg zahar, vanilie
Mod de preparare Se unge o tava cu ulei, se asaza 3-4 rinduri de foi de placinta, fiecare unse cu ulei, apoi peste ele se presara nuci curatate si pisate, amestecate cu 100 gr. zahar. Se acopera cu restul de foi unse fiecare, ca si primele si apoi se taie cu un cutit uns cu ulei fierbinte. Dupa ce baclavaua s-a rumenit, se opareste cu sirop fierbinte preparat din 400 gr. zahar, vanilie si 2 pahare apa.
|
---|